U Sisku osnovana Akcija mladih Sisak!

Nakon nekoliko godina neformalnog djelovanja u Gradu Sisku osnovana je i službeno Gradska organizacija Akcije mladih za Grad Sisak.

Za predsjednika Gradske organizacije Akcije Mladih Sisak izabran je univ.bacc. marketinga i komunikacija Nikola Gajić, Damir Jokić izabran je za tajnik, Alen Draganović za potpredsjednik, a Paulina Kiš i Aleksandar Tonković za članove predsjedništva.

Kao osnovne motive ulaska u lokalnu politiku istakli su revolt prema sadašnjoj gradskoj vlasti u Gradu Sisku koja se služi nepotizmom i političkom korupcijom za lakše vladanje, te aktivaciju mladih na politički angažman i propitivanje postupaka lokalne vlasti.

„Glavni investicijski projekt sadašnje vlasti je pješačka zona, a mladi ne žele samo šetati po Sisku nego moći raditi i normalno živjeti. Mladi u Sisku žele da se saborski zastupnici iz 6. izborne jedinice zalažu za završetak autoceste ili brze ceste od Lekenika do Siska koja će ubrzati razvoj grada te omogućiti studentima jeftinije i lakše školovanje.“ – izjavio je novo izabrani predsjednik Gradske organizacije Akcije mladih Sisak Nikola Gajić.

Na kraju svog predstavljanja najavili su mnogobrojne projekte i inicijative koje će predstaviti građanima Siska u narednom razdoblju i program za iduće lokalne izbore koji nas čekaju u svibnju iduće godine.

 

Akcija mladih Sisak

 

 

Poveznice

Oznake:

Pridruži nam se!

Budi dio mreže mladih ljudi koji su diljem zemlje uzeli stvar u svoje ruke, razmjenjuju iskustva i međusobno
pomažu jedni drugima da se stvari pomaknu s mrtve točke.

Više