Na tiskovnoj konferenciji predsjednik Akcije mladih Vjekoslav Rubeša i predsjednik Stranke narodnog i građanskog aktivizma - SNAGA-e Goran Aleksić u kojoj su svi članovi ujedno i aktivisti UDRUGE FRANAK najavili su svoj zajednički izlazak na Lokalne izbore u Gradu Rijeci i Primorsko-goranskoj županiji.

 

Vrijeme je da se neki procesi u ovoj županiji konačno pokrenu, a bez promjene na čelu ove županije to neće biti moguće. Vrijeme je da cvrčka zamijenimo mravom...osobom koji će sebe, svoje znanje, iskustvo i srce uložiti za razvoj ove županije. Čovjeka koji će sa svakim sjest za stol i probati zajednički riješiti probleme. Naša Županija treba i ima ALTERNATIVU!

Županijski vijećnici Akcije mladih u Primorsko-goranskoj županiji, Robert Kurelić i Darjan Buković u suradnji s glavnim tajnikom stranke Bojanom Kurelićem danas su na tiskovnoj konferenciji održanoj u Rijeci najavili podizanje kaznene i prekršajne prijave protiv "nepoznatih" počinitelja ekološkog incidenta u sklopu Centra za gospodarenje otpadom Marišćina. 

 

Danas se u Rijeci javnosti predstavio Marko Spes, magistar prava iz Matulja, novi nestranački kandidat za načelnika Općine Matulji, podržan od AKCIJE MLADIH čiji je nositelj liste za Općinsko vijeće.

  Prema analizi i podacima NAJVEĆE svjetske baze podataka o kvaliteti života u pojedinim gradovima, Numbeo, Grad Rijeka je 2. najskuplji grad za osnovne troškove života kao što su struja, grijanje, voda i odvoz smeća među 45 analiziranih gradova jugoistočne Europe!

Vedran Vivoda, Andrej Briščik i Anet Trope

Nakon 4 godine mandata Alana Sankovića i Akcije mladih u Općini Lovran s ponosom možemo reći da je Lovran u povijesnom plusu i da smo povjerenje građana u potpunosti opravdali!

Alternativa postojećem sistemu postoji, alternativa je Akcija mladih!

Danas Lovran, sutra Rijeka, Zadar, Opatija, Matulji, Kastav...

Utrci za mjesto prvog čovjeka Grada Opatije pridružio se Robert Kurelić, 39-godišnji doktor znanosti, zaposlen na Odsjeku za povijest Filozofskog fakulteta u Puli.

Marko Pupić Bakrač nezavisni je kandidat za župana kojeg je danas istaknula Akcija mladih na pressici ispred Zadarske županije!

Njega je Ante Rubeša predstavio kao nezavisnog kandidata na listi Akcije mladih koji je svoj politički opus posvetio otkrivanju kriminala u javnoj sferi vlasti. 

Ante Rubeša, Marjana Šešelja Botić i Marko Pupić-Bakrač

Akcija mladih predstavila je jutros ispred vrata gradske uprave svoju nezavisnu kandidatkinju za gradonačelnicu Zadra - Marjanu Šešelju Botić. 

"Oni koji me poznaju, znaju do kojih principa držim i kakav sam kao čovjek, a za one koji neznaju:
JA SAM DAVOR JURČIĆ I KANDIDIRAM SE ZA GRADONAČELNIKA KAKO BI SLUŽIO SVOJIM SUGRAĐANIMA I SVOME GRADU."

Davor Jurčić

Udruženi sadržaj