Marjana Šešelja Botić kandidat Akcije mladih za gradonačelnicu Grada Zadra!

Marjana-Seselja-Botic-kandidat-Akcije-mladih-za-gradonacelnicu-Grada-Zadra

 

Akcija mladih predstavila je jutros ispred vrata gradske uprave svoju nezavisnu kandidatkinju za gradonačelnicu Zadra – Marjanu Šešelju Botić.

– Marjana je najbolja županijska vijećnica, predanim radom je praktički sama dirigirala kompletnom oporbom koja prije nije praktički ni postojala. Ona je supruga i majka dvije prekrasne curice, dobrovoljac Domovinskog rata, naša Zadranka i ona će biti buduća gradonačelnica, predstavio ju je Ante Rubeša.

– Još četiri godine privatiziranja javnih prostora i unuštavanje gospodarskog tkiva Zadar neće izdržati i zato u Akciji mladih smatramo da je vrijeme da ponudimo mehanizme kako ćemo zaustaviti propadanje grada, zaposliti ljude, oživjeti proizvodno gospodarstvo, pomoći mladim i siromašnim obiteljima koje sadašnja vlast i sustav tjeraju iz grada i Hrvatske. Zato idem u borbu za povratak gospodarske snage Zadra, povratak urbanog, mediteranskog grada, bez nepravednih socijalnih razlika, s dobrim obrazovanjem, a ponajviše za grad u kojemu će se moći zapošljavati i dostojanstveno živjeti i raditi, izjavila je Marjana Botić predstavljajući ispred vrata zadarske gradske uprave svoju kandidaturu za gradonačelnicu Zadra ispred Akcije mladih.

Botić je kazala da joj je jedini gradonačelnički uzor Kažimir Zanki, ali je podsjetil i na Stanislava Antića kojemu je “Renata Peroš doslovno ukrala vlast”.

– Ako ste ikada zapitali kako bi grad izgledao da sadašnja vlast nije kupovinom Renate Peroš ukrala vlast gospodinu Stanislavu Antiću, onda na izborima zaokružite Akciju mladih i nezavisnih jer mi to želimo dosanjati. Pokušajte zamislite koliko bi Zadar drugačije izgledao da je došao čovjek koji je htio Zadru dati nova radna mjesta, javne prostore, dobru kvalitetu života. Jednom otočaninu su to ukrali, mislim da je Božja pravda da jedna otočanka to vrati. Treba zaštiti ono što još nije oduzeto Gradu: Jazine, Poluotok… Samo je Akcija mladih spremna dobiti tu bitku, naglasila je Botić.

Marko Pupić Bakrač osvrnuo se na kandidate za gradonačelnika dvije vodeće političke stranke.

– Dr. Branko Dukić pokazao se kao izvanredan liječnik, ali loš vijećnik i političar. Njegovim izborom Grad će biti na dvostrukom gubitku – izgubit će vrhunskog liječnika, a dobiti lošeg gradonačelnika. S druge strane, glas za SDP je glas za Sabinu Glasovac koja je copy-paste Ingrid Antičević Marinović. Sada bi htjela zasjesti u Bernardićevu fotelju. Njezinim ambicijama svemir je granica, a Zadar odskočna daska, rekao je Pupić Bakrač. Dodao je kako koalicija s HDZ-om ili SDP-om ne dolazi u obzir ni prije ni nakon izbora.

Kandidata za župana Akcija Mladih će objaviti u utorak, a narednih tjedana predstavit će i imena ostalih kandidata za Grad i Županiju kao i program naslovljen “Deklaracija zadarskog preporoda”.

 

Pridruži nam se!

Budi dio mreže mladih ljudi koji su diljem zemlje uzeli stvar u svoje ruke, razmjenjuju iskustva i međusobno
pomažu jedni drugima da se stvari pomaknu s mrtve točke.

Više