Akcija mladih Opatija | Nove mlade snage za izbornu utrku

 Robert Šuša i Marin Sušanj novi su članovi Akcije mladih koji će se naći i na listi za Gradsko vijeće koalicije AM-LIST-PGS.

 Robert Šuša i Marin Sušanj novi su članovi Akcije mladih koji će se naći i na listi za Gradsko vijeće koalicije AM-LIST-PGS.

– Naš prioritet su osobe mlađe životne dobi i stalno se trudimo pomlađivati stranku novim pojedincima koji mogu izboriti se za rješenja problema koji muče njihove generacije. Zato ćemo im dati i priliku da se nađu u situaciji da mogu odlučivati, ali i preuzeti odgovornost za poboljšanje situacije u kojoj se nalazimo, kazao je potpredsjednik Akcije Robert Kurelić.

– Mlađa generacija je sve više letargična i pasivna, a mi nismo htjeli više kukati da ništa ne valja, nego smo svojim idejama i radom odlučili mijenjati postojeće stanje i rješavati postojeće probleme, kazao je Sušanj.

Dvojac je kazao kako će jedan ciljeva biti revizija lista za poticanu stanogradnju, kako bi se i mladim ljudima omogućilo da si osiguraju krov nad glavom po povoljnim uvjetima.

Pridruži nam se!

Budi dio mreže mladih ljudi koji su diljem zemlje uzeli stvar u svoje ruke, razmjenjuju iskustva i međusobno
pomažu jedni drugima da se stvari pomaknu s mrtve točke.

Više